Dette får du i kurset

 • Lære hvorfor intuisjon er viktig

 • Lære når du kan bruke din intuisjon

 • Lære om intuisjon i hverdagen

 • Lære om intuisjon i personlige valg

 • Lære å bruke intuisjonen bevisst

 • Lære hva som hindrer deg i å lytte til intuisjonen

 • Lære hva kunnskap og erfaring har med intuisjon å gjøre

Bonus

I tillegg får du 3 praktiske øvelser som du kan laste ned og begynne allerede nå å bli kjent med dine intuitive evner.

kurs innhold

 1. KAPITTEL 1: Velkommen- Hvorfor trenger vi intuisjon?

 2. KAPITTEL 2: Intuisjon og hverdagslige tema

 3. KAPITTEL 3: Intuisjon og personlige valg

 4. KAPITTEL 4: Bruker vi intuisjonen ubevisst?

 5. KAPITTEL 5. Er kunnskap og erfaring bortkastet?

 6. KAPITTEL 6. Hvorfor lytter jeg ikke?

 • 222,00 kr
 • 10 leksjoner
 • 1 time med videoinnhold

Litt om meg;

Mitt navn er Susanne og jeg er intuitiv og klarsynt og bruker disse evnene som coach til å bedre forstå deg og din situasjon. I onlinekurset "Intro til intuisjon" lærer jeg deg hvordan du selv kan bli bedre kjent med dine intuitive evner. Intuisjon, magefølelse eller indre stemme - kjært barn har mange navn. Uansett, intuisjon er en fantastisk kunnskapskilde jeg unner alle å bli kjent med. Jeg gleder meg til å lære deg mer om deg selv og din intuisjon. Kurset ligger klart og du kan starte allerede nå. Velkommen!

Testimonials

“Jeg vil varmt anbefale kurset om du er nysgjerrig på din intuisjon og ønsker å lære mer om deg selv. Kurset dekker flere spennende temaer som Susanne har en fantastisk måte å ta deg igjennom. Ingen spørsmål føles feil å stille.”

Henriette

“Jeg syntes det var veldig interessant. God intro på de forskjellige temaene som man sikkert kan dyp dykke i etterhvert ”

Renate

“"Jeg synes dette er super spennende og mer enn nok innhold i hver kursbit. Lærte mye om meg selv og merket at det stadig dukket opp situasjoner i hverdagen som jeg er mer bevisst og nå ser sammenheng. Dessuten tar drømmene helt av...Gjorde som du sa og inviterte dem inn, og for en effekt! Blir gjerne med videre ved en anledning."”

Trude

“Utrolig dyktig coach, som hjalp meg til å bli klar over mine vaner/mønstre og hva som lå bak disse. Nå kan jeg ta bedre valg utifra det som betyr noe for meg og ikke utifra hva jeg "burde. Kan virkelig anbefales!”

Hilde

“Jeg var så heldig å få en samtale med Susanne. Og for en dyktig dame! Susanne er utrolig intuitiv og fanger opp akkurat de utfordringene du trenger å jobbe med, selv om det kanskje ikke er akkurat de du vil høre om…. Susanne leste meg veldig presist både her og nå, men også det jeg har med meg fra før i livet. Susane er raus i sin intuitive veiledning og beskrivelser ut i fra det du har å jobbe med. Samtalen med Susanne var motiverende og inspirerte meg til å ta tak i de underliggende mønstrene mine som hindrer meg i å nå en bedre versjon av meg selv. Står du fast, er du i villrede eller trenger et dytt i riktig retning, anbefales et samtale med Susanne!”

Unni Giljarhus

Bli kjent med din - indre stemme